Hlavní obsah

Zámořská fantazie! Sázkař vyhrál v Tipsportu 2 022 117 Kč za pár korun!

Prostě bomba. Jak jinak nazvat tiket, díky kterému jeho autor bere přes dva milióny korun, za necelou stokorunu! V sobotu se taková životní trefa povedla sázkaři na pražské pobočce, díky tipu na osm střelců v NHL.

Foto: Sport.cz

Zámořská fantazie! Sázkař vyhrál v Tipsportu 2 022 117 Kč za pár korun!

Článek

Stačilo devadesát korun, osm přesně namixovaných hokejových střelců, tři hodinky čekání a životní zásah je na světě! Pražská pobočka v Ostrovského ulici byla v noci z pátku na sobotu svědkem famózního sázkařského příběhu.

Milionářem za dvě hodiny!

Jak vypadá recept na milióny? Docela jednoduše! Na vstupence do sázkařské síně slávy nechybí Anže Kopitar, Phil Kessel, Alex Galchenyuk nebo J. Huberdeau. K nim přidal tipér další čtyři borce, kteří celkem vytvořili závratný kurz 18 723:1. Naprosto s přehledem pak autor splnil podmínky pro Gradaci, takže ještě dostal kurzovou bonifikaci 1,2:1 navíc a za 90 korun, poslal do hry tiket, díky kterému si domu odnesl fantastických 2 022 117 Kč!

Jak se asi musel cítit sázkař, který v 0:55 vsadil svůj tip na osm střelců a za tři hodinky zjistil, že se mu změnil život? Jak v diskuzním fóru podotkl jeho kolega s přezdívkou Ricardo182: „Trefit 8 střelců je jako zaběhnout 100 m rychleji než Bolt."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.