Hlavní obsah

Cashout úřadoval! Sázkař nguyendinh zachránil 293 900 Kč!

Jak to vypadá, když na tiketu trefíte kompletní kolo Tipsport extraligy? Co znamená cashout a jak může odvrátit sázkařskou pohromu? Podívejte se na nejpovedenější hokejové trefy minulého týdne.

Foto: Sport.cz

Cashout úřadoval! Sázkař nguyendinh zachránil 293 900 Kč!

Článek

Konec základní části Tipsport extraligy se blíží a tipér centy tak měl jednu z posledních šancí na svůj parádní kousek. Podařil se mu v neděli, kdy trefil kompletní 50. kolo. Přesně odhadl remízy v Třinci a Brně, stejně jako v Hradci Králové. Kam přijeli piráti z Chomutova. K tomu přidal ještě čtyřikrát tip na výhru domácích a parádní výhra 73 338 Kč je na světě!

Cashout úřadoval a opět zabránil pohromě!

Cashout, možnost předčasného vyplacení rozehraného tiketu, musí od minulého čtvrtka velebit sázkař s přezdívkou ngyuendinh. Ten totiž za deset tisíc poslal do hry tip na tři zápasy fotbalové Evropské ligy, ke kterým přidal i tři hokejové mače a mohl sledovat, jak se mu na tiketu množí zelené fajfky. Když jich měl už pět a zbývala poslední, zápas Dallasu s Winnipegem, rozhodl se nguyendinh stopnout riziko a tiket si nechat předčasně vyplatit.

Odnesl si parádních 293 900 Kč a obrovskou úlevu, když pak ráno zkontroloval výsledky. Winnipeg totiž překvapivě porazil domácí Dallas, což ale spokojenému tipérovi už nemuselo nijak vadit. Parádní kořist totiž už byla v suchu.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.