Hlavní obsah

Výjimečný den, výjimečná výhra! Sázkař s přezdívkou 189993 si 29. února vystřelil 250 105 Kč!

Závěr víkendu se tipérům v největší sázkařské komunitě hodně vydařil. Podíváme se na to, jak parádně využít jeden den v roce navíc, proč je dobré sledovat své oblíbené sázkaře a ukážeme si i jeden malý bonus.

Foto: Sport.cz

Výjimečný den, výjimečná výhra! Sázkař s přezdívkou 189993 si 29. února vystřelil 250 105 Kč!

Článek

Je to hodně zvláštní den. V kalendáři je jenom jednou za čtyři roky a někteří ho považují za zbytečný. 29. únor. Tipér s přezdívkou 189993 to ale vidí jinak. Do tohoto týdne totiž naskočil bohatší o čtvrt milionu korun! V neděli před půlnocí nasázel do svého kombíku pět fotbalových mačů z Jižní Ameriky, hned třikrát poslal do hry tip na remízu a nálož 1 500 Kč. I přes divoký zápas v Mexiku, kde si domácí nejdřív dali vlastní gól, aby následně vyrovnali a pak ještě neproměnili penaltu, se tiket zazelenal a spokojený sázkař kasíroval v přestupném dni krásných 250 105 Kč.

broukm a jeho famózní víkendové představení!

Sázkař s přezdívkou broukm je velký fanda Davida Ortize, baseballisty Bostonu Red Sox. „Big Papi" má ve svém týmu jediný úkol. Přijít na pálku a trefit homerun. No a podobně to v neděli udělal i jeden z nejoblíbenějších borců z největší sázkařské komunity. První tipérský homerun byl tip na Tottenham proti Swansea okořeněný dvěma hokejovými mači a výhra 103 115 Kč. Druhý homerun pak zaskóroval večer, když ve fotbalových šlágrech podržel Juve proti Interu a Barcelonu proti Seville. Tentokrát se radoval ze 140 346 Kč.

Třetí zásah pak přidal těsně před půlnocí, když se podíval do NHL a čtyřmi zápasy mířil na parádních 303 270 Kč. Jenže hráči Edmontonu se po sedmi domácích debaklech rozhodli, že právě proti Islanders smolnou šňůru utnou. Tipér broukm si tak sice připsal jeden křížek do kombíku, ale výhrou 81 930 Kč ukončil hodně vydařenou neděli.

Patriot žije dál!

Slíbeným bonusem je pak tiket od sázkaře s přezdívkou izotop75. Ten si za stovku zahrál tip na to, že Sparta vyhraje Evropskou ligu a zároveň česká reprezentace vyhraje Euro ve Francii. Jeho kolegové si klepali na čelo, když tiket viděli. Podle nich mělo být už ve čtvrtek večer hotovo. Jenže Sparta se parádním výkonem vyhoupla do osmifinále a sen o výhře 1 000 000 Kč tak žije dál!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.