Hlavní obsah

Bitva vrcholí! Sledujte kompletní poslední kolo Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Je tady závěr základní části a poslední možnost zabojovat o lepší příčky před play off! Největší sázkařská komunita má jasno, kdo se bude po dnešku radovat a kdo půjde domů s prázdnou. Podívejte se na nejpovedenější tipy.

Foto: Sport.cz

Bitva vrcholí! Sledujte kompletní poslední kolo Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Článek

Desítka postupujících, stejně jako čtveřice pro play out je jasná. Zbývá rozluštit, jaké dvojice nás čekají v předkole a kdo vyhraje stíhačku za třetím místem v tabulce. Za suverénním Libercem a druhou Spartou by podle všeho měl třetí místo uhájit Hradec Králové. Hostí totiž trápící se Pardubice a v kurzu 1,70:1 na něj míří 97 % tipů.

Nejblíž k Hradci má Plzeň, která sice už čtyři zápasy nevyhrála, ale hostí venku prachbídný Chomutov. Navíc má o motivaci postaráno, když jí na záda dýchají Mladá Boleslav s Olomoucí. Oba její soupeře sice čekají těžké mače, ale jak píše v analýze sázkař Fakken „spoléhat se na ostatní Plzeň rozhodně nechce a vyhraje". V kurzu 1,75:1 jí věří 88 % sázkařů.

Kdo s kým pro předkolo? Všechno se rozhodne až dnes!

Hodně zajímavé jsou i bitvy o to, kdo s kým si zahraje předkolo play off. V přímém souboji se totiž utká Kometa se Zlínem, a pokud Zlín dokáže v Brně vyhrát, je dost možné, že se oba potkají i v pondělním úvodním mači předkola. Na tiketu má zápas i tipér centy. Ten se drží své tradice a namixoval za stovku rovnou celé kolo. V neděli byl se svou taktikou úspěšný a bral 73 338 Kč. Dnes si jde pro 210 256 Kč.

Všechny přenosy si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení jen na jediném místě! Od 18:20 všechny zápasy sledujte na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.