Hlavní obsah

Sázkař ondrej3 má famózní formu! Za dva dny vyhrál 498 190 Kč!

Tentokrát se podíváme na vycházející hvězdu největší sázkařské komunity, tipéra s přezdívkou ondrej3, který má skvělou formu, a taky se mrkneme na tiket se šesticiferným vkladem.

Foto: Sport.cz

Sázkař ondrej3 má famózní formu! Za dva dny vyhrál 498 190 Kč!

Článek

Tipér ondrej3 budí poslední dobou hodně pozornosti. Už několik týdnů totiž do Tiket arény přidává své parádní trefy, ale taky předzápasové tipy. Forma, s jakou naskočil do měsíce března, je úctyhodná. Nejprve si v pondělí poskládal mix fotbalu, basketu a NHL, kde hned na prvním řádku zaúřadovalo počasí v pražském derby Dukla - Sparta. Zápas se odložil, vyhodnotil v kurzu 1:1 a ondrej3 pokračoval dál. Tentokrát už bez komplikací a s přehledem si došel pro parádní výhru 361 840 Kč.

Střelci v prodloužení zachránili tiket!Svou formu zužitkoval hned druhý den, když se tentokrát zaměřil jen na NBA a NHL. Čtyři tipy a tentokrát vklad 15 000 Kč. Po zápase Golden State Warriors proti Atlantě ale musel ondrej3 velebit nové pravidlo Tipsportu, tedy že sázky na body střelců vyhodnocujeme až po prodloužení. Klay Thompson totiž v normální hrací době dokázal trefit jen 19 bodů, což bylo hluboko pod hranicí, kterou měl ondrej3 na tiketu. V prodloužení ale křídelník Golden State naházel potřebných zbývajících sedm bodů a vystřelil tak parádních 136 350 Kč.

Astronomický vklad podpořil bílý balet!Ve čtvrtek potom otřásl Tiket arénou sázkař zilkyss. Ten se totiž pochlubil svým středečním tipem, kde na zápas Realu Madrid v Levante poslal nekompromisní nálož 120 000 Kč. V takové situaci je to poslední, co si přejete, aby Real prohrál penaltou v nastavení... Naštěstí se nic takového nestalo. Hostům dokonce pomohl vlastní gól Diega Marina a domů si odvezli výhru 3:1. Tipér zilkyss se tak mohl radovat z výhry 174 000 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.