Hlavní obsah

Odvety Ligy mistrů jsou tady a sázkař rdbeur útočí na 67 520 Kč!

Odvety osmifinále Ligy mistrů zahájí v úterý Real s AS Řím a Wolfsburg s Gentem. Největší sázkařská komunita v obou případech větší postup domácích. Podívejte se na nejpovedenější tikety naložené na osmifinálové odvety!

Foto: Sport.cz

Odvety Ligy mistrů jsou tady a sázkař rdbeur útočí na 67 520 Kč!

Článek

Real Madrid si domů přivezl pohodlnou výhru 2:0 a na Santiago Bernabeu bude chtít prodloužit svou letošní sérii, během níž v Lize mistrů neztratil doma ani bod a dostal jen jediný gól. Jak dodává v analýze sázkař iceman742 „Real si bude chtít před fanoušky utkání užít a přidat ještě několik gólů. Budou k tomu mít ideální příležitost. Pokud budou chtít hráči Říma zabojovat o postup, budou se muset soustředit hlavně na útok, a Real tak bude útočit do otevřené obrany." V kurzu 1,50:1 sází na to, že vyhrají domácí a padne 2 a více gólů.

Wolfsburg si čtvrtfinále v pohodě pohlídá!

Zápas Gentu s Wolfsburgem stál trochu v pozadí pozornosti, ale nakonec z toho byl mač, ve kterém padlo nejvíc branek ze všech úvodních zápasů. Po venkovní výhře 3:2 je doma Wolfsburg jasným favoritem a v kurzu 1,50:1 na něj míří přes 98 % všech tipů. Věří mu i tipér s přezdívkou 86636286, který má naloženo na obě úterní výhry domácích a jde si pro výhru 29 960 Kč.

Postoupí ti správní? rdbeur si jde pro 67 520 Kč!

Hodně zajímavý tiket leží už skoro měsíc v Tiket aréně od sázkaře s přezdívkou rdbeur. Ten namixoval sázky na postup týmů ve všech osmi osmifinálových soubojích a hned v úterý potřebuje, aby oproti všem předpokladům postoupily AS Řím a Gent. Udělají mu domácí škrt přes rozpočet, nebo bude i po prvním dnu číhat na kořist 67 520 Kč?

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.