Hlavní obsah

Sparta podle tipérů Lazio rozdrtí! Borec s přezdívkou 263999 si jde pro 312 000 Kč!

Osmifinále Evropské ligy nabízí parádní souboje, ve kterých nechybí ani pražská Sparta! Podle největší sázkařské komunity Letenští zadupou Lazio do země stejně jako Krasnodar. V nejsledovanější anglické bitvě pak favorizují Liverpool před Manchesterem United.

Foto: Sport.cz

Sparta podle tipérů Lazio rozdrtí! Borec s přezdívkou 263999 si jde pro 312 000 Kč!

Článek

Před prvním mačem s Krasnodarem byly názory na Spartu v největší sázkařské komunitě hodně smíšené. Po prvním triumfu a suverénní odvetě ale není co řešit. Sparta uhraje kvalitní výsledek i dnes doma proti Laziu! Jak píše tipér oregon ve své analýze: „Tým je aktuálně ve skvělé formě a v neuvěřitelné euforii a nevidím důvod, proč by doma nemohli předvést podobný výkon jako proti Laziu." Spolu s ním pak výhru domácích tipuje 62 % sázkařů v kurzu 2,66:1. Na tiketu má Spartu i sázkař s přezdívkou 263999, který tipuje, že Lafata a spol. vstřelí aspoň jeden gól a jde si pro parádní výhru 312 tisíc korun.

Liverpool nedá Manchesteru šanci!V ostatních zápasech přitahují sázkaře hlavně dva souboje. Tahákem číslo jedna je zápas Liverpool - Manchester United, kde se většina tipů kloní na stranu domácích a v kurzu 2,13:1 věří 71 % sázkařů svěřencům Jürgena Kloppa.

Hodně atraktivní je i bitva druhých týmů z domácích tabulek, Dortmund - Tottenham. Většina tipérů sází na domácí BVB a jak podotýká v analýze sázkař pernicky4: „I když mají hosté kvalitní tým, na bravurně hrající domácí v nejmenším nemají, vezmeme-li v úvahu i to, jaká atmosféra bývá na domácích utkáních Borussie."

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.