Hlavní obsah

Sázkař Chulio bere 152 830 Kč díky 90. trefě Ronalda v Lize mistrů!

Krásné zápasy a ještě krásnější tikety. Tak by se dal shrnout tento týden v evropských pohárech. Podíváme se na dvě parádní sázky na Bílý balet a taky na parádní středeční předpověď sázkaře s přezdívkou caothe.

Foto: Sport.cz

Sázkař Chulio bere 152 830 Kč díky 90. trefě Ronalda v Lize mistrů!

Článek

Bílý balet se v úterý bez větších komplikací protančil do čtvrtfinále Ligy mistrů a v největší sázkařské komunitě se začaly vesele zelenat tikety. Tipér s přezdívkou Chulio přidal na svůj tiket k pohárovému zápasu Arsenalu s Hullem i tip na to, že se v úterý prosadí Cristiano Ronaldo. Nebál se přidat monstrózní náklad 52 700 Kč. Po šedesáti čtyřech minutách netrpělivého čekání se portugalský kanonýr dočkal 90. trefy v LM a tipér Chulio krásné výhry 152 830 Kč!

Stejnou radost musel udělat útočník Realu i tipérovi s přezdívkou zilkyss. Toho si největší sázkařská komunita dobře pamatuje, protože se rád pochlubí svými chladnokrevnými vklady. Ani tentokrát nezklamal a na výhru Realu a Wolfsburgu poslal rovných 50 tisíc korun! Po divoké poslední půlhodině v prvním mači musel být docela nervózní, když bylo v úterý ještě v 73. minutě skóre 0:0. Jenže nakonec jediný gól zápasu dál domácí Andre Schürrle, a tipér zilkyss se tak může radovat ze 103 000 Kč.

50 900 korun za přesnou předpověď!Hodně povedenou trefu předvedl ve středu i borec s přezdívkou caothe. Ten se za tisícovku nebál předpovědět výsledky obou zápasů Ligy mistrů v poločase i na konci. Správně tipnul, že v obou zápasech se poločasová remíza promění ve výhru hostů na konci, což mu vyneslo krásný kurz 50,9:1. Ani Benfica, ani PSG se nespokojily s postupovou remízou 1:1 a k radosti tipéra caothe oba přidaly ještě po gólu a vystřelili mu krásných 50 900 Kč!

Hodně atraktivní je i bitva druhých týmů z domácích tabulek, Dortmund – Tottenham. Většina tipérů sází na domácí BVB a jak podotýká v analýze sázkař pernicky4: „I když mají hosté kvalitní tým, na bravurně hrající domácí v nejmenším nemají, vezmeme-li v úvahu i to, jaká atmosféra bývá na domácích utkáních Borussie."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.