Hlavní obsah

To je expert! Sázkař menchester bere za své trefy v NHL 145 440 Kč!

Hodně úspěšný týden za sebou mají hokejoví tipéři v největší sázkařské komunitě. V NHL se trefovali ti správní střelci, a když bylo potřeba remizovat, povedlo se to za jeden večer hned pětkrát. Králem týdne je určitě tipér s přezdívkou menchester.

Foto: Sport.cz

To je expert! Sázkař menchester bere za své trefy v NHL 145 440 Kč!

Článek

Tipér menchester je v největší sázkařské komunitě hodně známá postava. Jeho tipy na NHL se v Tiket aréně objevují s železnou pravidelností a tento týden nebyl výjimkou. Opět se zaměřil na střelce a jak středeční tip na Alexe Galchenyuka s Jeffem Skinnerem, tak čtvrteční na Backese, Tavarese a Panarina trefil bez jediného zaváhání a raduje se z 85 120 Kč a 60 320 Kč.

Sázkaři si počíhali na remízovou noc

Noc ze středy na čtvrtek byla vůbec v největší sázkařské komunitě hodně zajímavá. Urodilo se hned pět remíz ze šesti mačů, a to se projevilo i na tiketech. Nejprve tu máme trefu tipéra s přezdívkou Hospy, který si vybral plichtu v souboji Vancouveru s Arizonou a nebál se naložit 19 500 Kč. Jeho důvěra se mu vyplatila a odnesl si 68 250 Kč. Tipér Jolko22 zvolil opačnou strategii, když za 510 Kč přisoudil remízu rovnou všem šesti mačům. Nechybělo moc a radoval se z 241 tisíc. Jenže Colorado doma v pohodě přehrálo Anaheim a tipér Jolko22 si tak s jednou chybou ve svém kombíku přišel na 43 248 Kč.

Alex Galchenyuk vystřelil 45 tisíc!

Už jednou zmíněný Alex Galchenyuk teď hraje v parádní fazoně. Z posledních pěti mačů dokázal hned ve čtyřech dát dva góly. Proto byla jenom otázka času, kdy se na tiketech nezačne objevovat jenom jako střelec jednoho, ale i více gólů v zápase. Ve čtvrtek ho s tipem na více než 1,5 gólu poslal do hry tipér s přezdívkou MOJAVEC, který využil krásného kurzu 16,5:1 a na amerického kanonýra naložil 2 703 Kč. Útočník Montrealu nepřipustil žádné velké nervy, během druhé třetiny nasázel Buffalu dva góly a MOJAVEC se raduje z krásných 44 607 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.