Hlavní obsah

Čtvrtfinále play off Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Tipsport extraliga otevřela brány play off. Ve hře zůstává poslední osmička týmů, které se poperou o titul a největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Sledujte kompletní program živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále play off Tipsport extraligy je tady! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Čtyři čtvrtfinálové dvojice jsou jasné a elektrizující bitvy o místo v semifinále jsou tady! Nejvyrovnanější souboj očekávají tipéři mezi Hradcem Králové a Mladou Boleslaví. Po základní části třetí Mountfiled se těší důvěře 71 % největší sázkařské komunity s kurzem 1,57:1, na bruslaře z Boleslavi míří zbývajících 29 % tipů v kurzu 2,25:1.

Plzeňská jízda převálcuje Hanáky!Papírově nejvyrovnanější by měl být souboj čtvrté Plzně s pátou Olomoucí. Nemyslí si to ale největší sázkařská komunita, která spoléhá na sílu plzeňského kádru a hned 93 % tipů míří na Západočechy v kurzu 1,42:1. Jak navíc dodává v analýze sázkař prosdo10: „Hlavní rozdíl mezi těmito 2 týmy vidím ve zkušenosti a kvalitě kádru. Plzeň navíc bude začínat před domácím publikem a to je v play off vždy obrovská výhoda." Stejně jasně vidí sázkaři i zbývající dva mače, kde je jasným favoritem jak Liberec proti Chomutovu v kurzu 1,18:1, tak i Sparta proti Zlínu v kurzu 1,20:1.

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.