Hlavní obsah

Parádní trefa! Sázkař bak188604 vyhrál 646 722 Kč!

Z fotbalových trávníků, přes tenisové kurty až do hokejových arén. Borci v největší sázkařské komunitě předvedli minulý týden excelentní koncert a v následujícím článku vám ukážeme ty nejlepší trefy!

Foto: Sport.cz

Parádní trefa! Sázkař bak188604 vyhrál 646 722 Kč!

Článek

Tipér bak188604, to je známá firma. Každý člen největší sázkařské komunity ví, že jakmile se v Tiket aréně objeví fotka Uga Fantozziho, budou se dít velké věci. Stejně tak tomu bylo i v pátek, kdy se pochlubil svou poslední trefou. Ve čtvrtek v noci chladnokrevně namixoval sedm tipů na svou oblíbenou NHL a ani jednou nemířil vedle. Na svůj kombík naložil 9 800 Kč a za pár hodin se radoval z fantastické výhry 646 772 Kč!

O odměně 67 tisíc rozhodlo drama v Madridu!Tučnou kořist ulovil po měsíci číhání tipér s přezdívkou fiser16. Ten si v půlce února vsadil kromě jiného na postup favoritů v Lize mistrů. Když se v úterý rozehrály mače v Madridu a Manchesteru, ještě nevěděl, že o dvě hodiny později bude prožívat pořádný horor.

Postup Atlética přes PSV totiž zařadil do konstanty svého kombíku. To znamená, že jakmile by mu nevyšla tato skupina, vezme s sebou pod vodu celý skvěle rozehraný tiket. Až osmá penaltová série poslala do čtvrtfinále Atlético, všech šestnáct zápasů se mu zazelenalo a může se radovat z krásných 66 395 Kč!

Sázkařská trojkombinace za 37 tisíc!Hned 17 mačů pak na svůj tiket poslal tipér s přezdívkou Bizon155. Ten svůj tip na rozdíl od předchozích ranařů podpořil jen desetikorunou, což ale nijak nemění fakt, že prokázal parádní odhad. Čtvrteční večerní souboje Evropské ligy doplnil sedmičkou zápasů NHL a pěti tenisovými duely z Indian Wells a v pátek mohl slavit. Odstartovat víkend s výhrou 37 822 Kč za desetikorunu není špatné, co říkáte?

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.