Hlavní obsah

To byla jízda! Tipér HomerJay vyhrál 9 744 930 Kč díky gólu 2 vteřiny před koncem!

Naprosto famózním způsobem zakončil minulý týden tipér HomerJay. V neděli večer trefil famózní výhru 9 774 930 korun, a potvrdil tak svou pozici jedné z nejvýraznějších postav v největší sázkařské komunitě!

Foto: Sport.cz

To byla jízda! Tipér HomerJay vyhrál 9 744 930 Kč díky gólu 2 vteřiny před koncem!

Článek

Může týden skončit vůbec lépe, než když v neděli kolem jedenácté hodiny večer zjistíte, že jste bohatší o deset miliónů? Své o tom ví určitě tipér s přezdívkou HomerJay, kterému se to v neděli povedlo a svou trefou se opět, jak je jeho zvykem, pochlubil v Tiket aréně.

O deseti miliónech rozhodly dvě vteřiny!

Homerjay se i tentokrát držel svého receptu a vybral si mix tří sportů, které nasázel do kombíku za monstrózní nálož 75 000 Kč. Zadělal si tím na pořádné drama, protože svou kořist rozhodně nezískal jednoduše. V Bukurešti hostující Pandurii ve vyhecovaném závěru souboje nejvyšší rumunské ligy srovnali na 1:1 až v 89. minutě a ještě větší horor zažil při sledování rozhodujícího semifinále francouzské hokejové ligy.

Tam měl totiž HomerJay ve hře neprohru domácího Epinalu, jenže ten celý zápas jenom doháněl ztrátu. Do prodloužení se domácím nakonec podařilo zápas dotlačit až gólem z přesilovky v čase 59:58! Po divoké nedělní jízdě si tak HomerJay zaslouženě připsal fantastickou výhru 9 744 930 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.