Hlavní obsah

Čtvrtfinále play off vrcholí! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Tipsport extraliga otevřela brány play off. Známe prvního semifinalistu a ostatní tři se k němu budou chtít co nejdříve přidat. Největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Sledujte kompletní program živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále play off vrcholí! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Elektrizující bitvy o místo v semifinále jsou tady! Od začátku play off se potvrzuje, že nejvyrovnanější sérií bude souboj Hradce Králové s Mladou Boleslaví. To platí i za stavu, kdy bruslaři vedou 3:1 na zápasy. Jsou sice favoritem bookmakerů v kurzu 1,20:1, ale jde na ně „jenom" 56 % tipů. Mountfield už každým zápasem odvrací mečbol, a i když je s kurzem 4,10:1 jasným outsiderem, tak mu věří 44 % tipérů.

Sparta a Plzeň si jdou pro postup!Po tom, co se s čtvrtfinálovou bitvou moc nezdržoval Liberec, stojí před branami semifinále i Sparta s Plzní. Oba týmy vedou ve svých sériích 3:1 na zápasy a hlavně středeční snažení Sparty bude hodně bedlivě sledovat sázkař honza1971. Ten totiž po postupu Liberce čeká už jen na úspěch Sparty, když na postup obou týmů naložil rovných 10 000 Kč.

Ani v poslední sérii neočekává největší sázkařská komunita překvapení. Plzeň vede na zápasy 3:1 a podruhé už si Olomoucí mečbol vzít nenechá. V kurzu 1,42:1 věří domácím 94 % tipérů.

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.