Hlavní obsah

Play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Bitvy play off Tipsport extraligy jsou v plném proudu a největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Kdo jsou největší favorité a jaké jsou nejsázenější tipy? Dozvíte se v následujícím článku.

Foto: Sport.cz

Play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Play off Tipsport extraligy zatím přineslo nádherné souboje, které okořenila parádně vyrovnaná série Zlína s Třincem v předkole nebo suverénní čtvrtfinálová jízda Liberce. Jak vidí největší sázkařská komunita hlavní adepty na titul? Favoritem tipérů není překvapivě vítěz základní části, Bílí Tygři, ale hned 76 % tipů míří na pražskou Spartu v kurzu 2,50:1. Libereckým věří 21 % sázkařů v kurzu 2,30:1. Je mezi nimi i borec s přezdívkou lukasbuzek, který ve své analýze dodává: „Po celou sezónu se nemuseli potýkat s žádným dlouhodobým výpadkem formy. Trenéři poskládali skvělé mužstvo, které si parádně vyhovuje a myslím si, že je momentálně o třídu výš než ostatní celky."

Na Bílé Tygry se zaměřil i jeho kolega peter1968, který má naloženo 30 000 Kč na to, že Liberec postoupí do finále. Na tiketu už má čtyři přesné zásahy a kromě úspěchu Libereckých mu tak zbývá jen celkový triumf Košic ve slovenské Tipsport lize, aby si došel pro krásných 134 100 Kč.

Sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport!Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.