Hlavní obsah

Ukázkový závěr reprezentační pauzy! Sázkař cuba2 vyhrál 109 000 Kč!

Reprezentační pauza je za námi a můžeme se tak podívat na nejlepší trefy velikonočního víkendu. Kromě povedených fotbalových tipů si ukážeme i jeden nevídaný basketbalový kousek.

Foto: Sport.cz

Ukázkový závěr reprezentační pauzy! Sázkař cuba2 vyhrál 109 000 Kč!

Článek

Reprezentační přátelské mače někteří sázkaři nemají příliš v oblibě, protože jsou plné střídání a změn taktiky. Jiný názor na to ale má po úterním večeru tipér s přezdívkou cuba2. Ten namixoval pět zápasů, kde přesně odhadl, že uvidíme hodně branek. Vsadil, že každý tým dá gól a naprosto zaslouženě si došel pro parádní výhru 109 000 Kč. Vždyť např. v zápase Francie s Ruskem si smlsnul na kurzu 2,30:1, když zápas skončil přestřelkou 4:2.

Střelecké hody přinesly 78 tisíc!Podobnou taktiku zvolil i tipér pospichal9. Ten hrál v úterý hned sedm zápasů a podobně jako jeho kolega věřil silným střelcům a slabým obranám. Vyplatil se mu tip na to, že Island na alespoň dvě branky v Řecku s kurzem 3,40:1, nebo že se stejně bude dařit Albánii v Lucembursku v kurzu 2,20:1. Za dvě stovky se tak pospichal9 raduje z výhry 78 728 Kč.

Basketbalová fantazie za šedesát tisíc

Velikonoční pauzu si pořádně užil i tipér Medvidek. Ten v pondělí vybral pět basketbalových mačů a všem připsal přesný počet bodů. Svůj kombík podpořil čtyřiceti korunami a šel si po krásnou výhru 558 000 Kč. Dvakrát ve svém tipu na počet bodů mířil vedle, ale výhra 59 400 Kč za 40 korun stojí za to, co říkáte?

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.