Hlavní obsah

Kdo se probije do finále Tipsport extraligy? Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

V boji o titul zbývají poslední čtyři týmy a největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Liberec, Sparta, Mladá Boleslav nebo Plzeň? Kdo si dojde pro titul mistra Tipsport extraligy? Sledujte kompletní program živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Kdo se probije do finále Tipsport extraligy? Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Semifinále play off Tipsport extraligy je tady a v přímých přenosech na TV Tipsport jsou v plném proudu vyhecované bitvy Sparty s Plzní a Liberce s Mladou Boleslaví. V prvním souboji je podle největší sázkařské komunity jasným adeptem na postup pražská Sparta, a to i přes hodně vyrovnaný začátek série. V kurzu 1,33:1 na ní míří 91 % všech tipů, které obsahují tento mač. Proti ale stojí tipér s přezdívkou Finnys. Ten je aktuální jednička mezi autory analýz a nebál se poslat 2 000 korun na postup Indiánů. V analýze k souboji Sparty s Plzní dodává: „Čím je pohár vítěze blíže, tím se krása hokeje někdy může ztrácet a začíná se více taktizovat. Proto bývá v play off i více remíz a zápasy často rozhodne jediný gól v prodloužení."

Liberec už Boleslavi další překvapení nedovolí!

Po hladkém postupu ze čtvrtfinále, kde se Bílí tygři s Chomutovem nezdržovali déle, než je nezbytně nutné, jsou favority i proti Mladé Boleslavi, která má ze sebou vyčerpávající bitvu proti Hradci Králové. Vítězům základní části při přesunu série do města automobilů věří drtivých 98 % sázkařů v kurzu 1,03:1. Je mezi nimi i tipér s přezdívkou kubicek49, který má namířeno k parádní výhře 87 500 Kč.

Sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.