Hlavní obsah

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady! Dojde si tipér janlauryn1216 pro 403 650 Kč?

Čtveřice týmů odstartuje v úterý večer čtvrtfinálové souboje v nejprestižnější fotbalové pohárové soutěži planety. V Champions League začínáme vyhecovaným duelem prvních dvou týmů Primera División a soubojem Bayernu s Benficou.

Foto: Sport.cz

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady! Dojde si tipér janlauryn1216 pro 403 650 Kč?

Článek

Bayern je aktuálně favoritem každého zápasu, který doma v Lize mistrů hraje. Nic na tom nemění ani čtvrtfinálový zápas proti Benfice, protože domácím v úterý věří naprosto drtivých 99,4 % sázkařů v kurzu 1,17:1. Jak ale na tiketu využít tak jednoznačné papírové převahy? Ve své analýze radí např. tipér s přezdívkou xmansonx. Ten má na tiketu remízu v prvním poločase v kurzu 3:1, protože, jak píše: „Německý velkoklub je samozřejmě jasným favoritem utkání, ovšem hraje se na čtyři poločasy (odvety) a lisabonská Benfica určitě nepojede hrát do Bavorska otevřenou partii."

Postup Barcy je jasná věc! Tipér janlauryn1216 si jde pro 403 650 Kč!Barcelona je, podobně jako Bayern, favoritem prvního mače i celého dvojzápasu s Atlétikem Madrid. I když se utká první a druhý tým aktuálního ročníku Primera División, jsou sázkařské tendence rozdělené naprosto jednoznačně. Na postup Blaugranas do semifinále míří 99,7 % tipů v kurzu 1,25:1. Má na něj vsazeno i sázkař s přezdívkou janlauryn1216, který na svém tiketu rozehrál postupovou matematiku hned v šesti soubojích a jde si pro parádní výhru 403 650 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.