Hlavní obsah

PSG, nebo City? Sázkař Zdenous85 si jde pro výhru 186 300 Kč!

Je tady druhý čtvrtfinálový večer Ligy mistrů a největší sázkařská komunita už má jasno o favoritech zápasů PSG – Manchester City a Wolfsburg – Real Madrid. Podívejte se na tikety zkušených tipérů.

Foto: Sport.cz

PSG, nebo City? Sázkař Zdenous85 si jde pro výhru 186 300 Kč!

Článek

Udrží Wolfsburg domácí neporazitelnost i dnes večer proti Realu? Borci z největší sázkařské komunity mají jasno! Každá série musí jednou skončit a na Bílý balet míří plných 98 % všech tipů v kurzu 1,64:1. V analýze to potvrzuje i hrabi18, který upozorňuje na víkendový zářez v El Clásicu. „Real je pozitivně nabuzen a já věřím, že toto nadšení přenese i do zápasu v Německu. Fotbalová kvalita je jednoznačně na straně hostů."

Souboj miliardářů pro Zlatana a spol., věří Zdenous85

V druhém zápase nás čeká hodně sledovaná miliardářská bitva mezi PSG a Manchesterem City, kde největší sázkařská komunita jasně tlačí do semifinále Francouze, kteří už mají domácí titul jistý a můžou se tak soustředit jen na Ligu mistrů. V kurzu 1,40:1 věří jejich postupu přes 99 % sázkařů.

Je mezi nimi i tipér s přezdívkou Zdenous85, který už má na tiketu šest zelených zářezů a čeká jenom na vyhodnocení dalších čtyř sázek na postup. Jde si pro parádní výhru 186 300 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.