Hlavní obsah

Sledujte pouze na TV Tipsport zápasy reprezentace i semifinále Tipsport extraligy!

Tento týden oživí extraligové play off i dva přípravné zápasy české reprezentace před MS a je pouze jedno jediné místo, kde můžete jak semifinále play off, tak oba přípravné duely sledovat. Hokejovou nálož si vychutnejte v živě na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Sledujte pouze na TV Tipsport zápasy reprezentace i semifinále Tipsport extraligy!

Článek

Semifinále play off Tipsport extraligy je tady a v přímých přenosech na TV Tipsport jsou v plném proudu vyhecované bitvy těch nejlepších. Pražská Sparta vrací svou sérii zpátky na domácí led a podle největší sázkařské komunity si dojde pro postup, i když to nebude jednoduché. 91 % tipů míří na druhý tým základní části v kurzu 1,33:1.

Zápasy české repre sledujte exkluzivně na TV Tipsport!

Na TV Tipsport si v úterý a v pátek můžete exkluzivně vychutnat přímé přenosy přípravných mačů českých hokejistů proti Německu. V jaké formě se tým Vladimíra Vůjtka předvede měsíc před startem světového šampionátu? Největší sázkařská komunita to vidí na jednoznačný triumf v kurzu 1,40:1!

Pořádnou podívanou věští i tipér s přezdívkou maxim72, který sází na pět a více branek a v analýze píše: „Hráči už jsou po dlouhém volnu, kdy pouze trénovali, pořádně natěšení na ostrý zápas a všichni budou chtít trenérovi ukázat, že jsou v reprezentaci právem a pokusí se probojovat do konečné nominace."

Sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport!

Všechny přenosy z play off i reprezentační přípravy si můžete vychutnat na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.