Hlavní obsah

Sparta jde do boje! Odnese si sázkař fieldone výhru 162 210 Kč?

Je tady čtvrtfinále Evropské ligy, ve kterém se Sparta utká s Villarrealem. Podle největší sázkařské komunity jsou favority Španělé. Jaké jsou nejsázenější tipy na zápas a jak vidí tipéři hit mezi Dortmundem a Liverpoolem?

Foto: Sport.cz

Sparta jde do boje! Odnese si sázkař fieldone výhru 162 210 Kč?

Článek

Suverénní jízda pražské Sparty Evropskou ligou má dnes večer další zastávku. Letenští naskočí od 21:05 proti Villarrealu a podle největší sázkařské komunity si připíšou první prohru v letošním ročníku. Na 98 % tipérů totiž hraje na tiketu výhru Villarrealu v kurzu 1,52:1. Podobně je to i s tipem na celkový výsledek dvojzápasu, kde Spartě věří na postup pouhá čtyři procenta sázkařů v kurzu 3,50:1.

Na tiketu má postup žluté ponorky přes Spartu i tipér s přezdívkou fieldone. Ten si vybral sedm mačů evropských pohárů, ve všech namixoval sázku na postup a jde si pro krásnou výhru 162 210 Kč.

Derby Jürgena Kloppa vítězně pro BVB!

Největším šlágrem čtvrtečního večera je jednoznačně bitva mezi bývalým a současným týmem kouče Jürgena Kloppa. Dortmund přivítá Liverpool a největší sázkařská komunita přihrává výhru bývalým svěřencům německého stratéga. S kurzem 1,50:1 se Vosy těší důvěře 97 % tipérů. Na tiketu má jejich triumf v dvojzápase proti Reds i borec s přezdívkou 666jaroslav, který si jde pro krásných 56 700 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.