Hlavní obsah

Play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Bitvy play off Tipsport extraligy se blíží do závěru a největší sázkařská komunita má o favoritech jasno! Kdo jsou největší favorité a jaké jsou nejpovedenější tikety letošního play off? Dozvíte se v následujícím článku.

Foto: Sport.cz

Play off je v plném proudu! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Play off Tipsport extraligy zatím přineslo nádherné souboje, které okořenila parádně vyrovnaná série Zlína s Třincem nebo zatím suverénní jízda Liberce do finále. Ten se se svými soupeři nemazal a rázem je jasným favoritem na titul. Do finále ho na svém tiketu dotlačil i peter1968, kterému tak k výhře schází už jenom triumf Košic ve slovenské Tipsport lize. Jde si pro krásných 134 100 Kč.

Bílé Tygry má na tiketu i jeho kolega surikatal. Jenže ten ještě bude napjatě sledovat finálovou sérii, protože má vsazeno na jejich celkové vítězství. Za 3 003 korun mu z pěti příležitostí zbývá už jen tato jediná, aby si došel pro výhru 21 111 Kč!

Hlinkův hattrick za 90 000 Kč i meganálož na LiberecJak vypadají ty nejlepší tikety letošního play off Tipsport extraligy? Rozhodně mezi ně musíme zařadit krásně trefený hattrick Jaroslava Hlinky v pátém mači proti Zlínu, který za pět tisíc poslal do hry tipér javor007. Sparťanský kanonýr mu vystřelil báječných 90 000 Kč! Druhý krásný tiket předvedl v tomto týdnu tipér seppukai, který naprosto chladnokrevně naložil skoro sto padesát tisíc korun na výhru Liberce ve čtvrtém mači proti Mladé Boleslavi. Nemýlil se a bere 282 303 Kč.

Sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport!Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.