Hlavní obsah

Jsou tady odvety Ligy mistrů! Dokončí tipér Zdenous85 jízdu za výhrou 186 300 Kč?

PSG jede bojovat do Manchesteru a Wolfsburg přijíždí bránit náskok na San Bernábeu. Už úterní večer v Manchesteru nám napoví, jestli se tipér Zdenous85 přiblíží k fantastické výhře!

Foto: Sport.cz

Jsou tady odvety Ligy mistrů! Dokončí tipér Zdenous85 jízdu za výhrou 186 300 Kč?

Článek

Od začátku vyrovnaný miliardářský duel v Paříži nakonec skončil minulou středu remízou 2:2. Ta není pro PSG zrovna nejjednodušší výchozím bodem do odvety. Ostatně jsou v kurzu 2,30:1 i outsidery bookmakerů na postup. Francouzům i tak ale věří přes 94 % sázkařů. Fandit jim v úterý večer bude i tipér Zdenous85, který má vsazeno na jejich postup a jde si pro krásných 186 300 Kč.

Dokončí vlci překvapení? Sázkaři jim nevěří

V druhém večerním mači přivítá Real doma Wolfsburg. Bílý balet minulý týden trochu překvapivě prohrál v Německu 0:2 a má tedy rozhodně na čem makat. I když plných 95 % největší sázkařské komunity věří, že Real skóre otočí a do semifinále postoupí, najdou se i mezi zbývajícími pěti procenty docela zajímavé tipy na hosty. Je to hlavně tipér reskator, který se nebál naložit na postup Němců 6 200 Kč! Už má na tiketu tři úspěchy a zbývá, aby Wolfsburg postoupil, PSG dalo alespoň 2 branky a jde si pro parádní výhru 72 726 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.