Hlavní obsah

Bayern v semifinále? Tipér xzacix má na něj vsazeno 100 000 Kč!

Zbývají poslední dvě místa v semifinále fotbalové Ligy mistrů a poperou se o ně Benfica s Bayernem a Atlético s Barcelonou. Největší sázkařská komunita favorizuje oba hostující týmy a Tiket aréna je plná zajímavých tipů.

Foto: Sport.cz

Bayern v semifinále? Tipér xzacix má na něj vsazeno 100 000 Kč!

Článek

Oba největší favoriti na celkový triumf, Bayern i Barca, dokázali minulý týden vyhrát, ale ani v jenom případě to není žádný pohodlný náskok do odvety. Sázkaři tak očekávají pořádné bitvy na obou stadiónech. Útočný zápas se zopakuje ve Španělsku, kde tipér s přezdívkou VasekSch předpokládá, že padne 3 a více gólů, protože „Barcelona nepřijede bránit těsné vítězství, ale přijede si pro výhru. Navíc si katalánský gigant musí spravit chuť po překvapivé porážce v San Sebastianu." No a pověstný „over" si VasekSch zahrál i ve druhém mači, kde věří, že se silné ofenzivy prosadí na obou stranách proti slabším obranám.

Bayern má na kopačkách výhru 211 000 KčDo Tiket arény poslal bitvu Bayernu s Benfikou i tipér s přezdívkou xzacix. Rozhodně se se sázkou moc nemazal a svůj tip podpořil rovnými 100 000 Kč! Kromě postupu Bayernu přes Benfiku má na svém monstrtiketu ještě výhru Villarealu na Spartě a postup ukrajinského Šachtaru přes Bragu. Celkem si jde pro krásnou výhru 211 000 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.