Hlavní obsah

Světový rekordman Honza Železný prozradil, jak si udržuje klouby a svaly ve formě

Držitele světového rekordu a trojnásobného mistra světa v hodu oštěpem Jana Železného asi není nutné představovat. V životě vynaložil hodně píle a úsilí, aby svůj mimořádný talent zúročil. I po skončení aktivní sportovní kariéry je Honza stále ve skvělé formě. Je trenérem našich nejlepších současných oštěpařů a bez problémů zvládá náročné tempo svého života.

Foto: Sport.cz

Pečujte o své klouby a svaly jako světový rekordman

Článek
Fotogalerie

„Oštěp byl vždycky ohromně náročnou disciplínou. Měl jsem to štěstí, že se mi celkem vyhýbala zranění. Nicméně jak stárnu, cítím, že moje klouby a svaly potřebují větší péči, a proto užívám doplněk stravy VitaePro," říká Jan Železný.

Nové VitaePro bylo vyvinuto pro komplexní podporu pohybového aparátu. Navíc je obohaceno o další složky, které přispívají ke správné funkci srdce, podporují imunitní systém a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.

Vyzkoušejte VitaePro i Vy, nyní se slevou 50% na první zásilku

Začíná pro vás být sportování či rychlá chůze obtížnější? Koníčky či práce Vám přijdou namáhavější a vy cítíte, jak vaše klouby při každém pohybu dostávají více zabrat. Pohybový aparát se opotřebovává mimo jiné s přibývajícím věkem. Klesající pružnost a ohebnost jsou jedním z prvních ukazatelů. VitaePro s obsahem výtažku z Boswellia serrata vám pomůže zachovat přirozenou funkčnost a pohodlí vašich kloubů. Její pryskyřice je používána již po tisíce let ke zmírnění kloubních indispozic. Další látky ve VitaePro se postarají o udržení normální činnosti svalů. Důkazem, že VitaePro funguje je i fakt, že ve Skandinávii je jedním z nejprodávanějších doplňků stravy vůbec.

Vyvážené složení VitaePro podporuje funkčnost celého pohybového aparátu, činnost srdce a imunitní systém. VitaePro má také větší obsah vitamínu D, který odpovídá nejmodernějším výživovým doporučením. Dále obsahuje vitamíny C, E, minerál selen a nenasycené mastné kyseliny Omega-3.

Více na VitaePro.cz

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.