Hlavní obsah

Bílí Tygři, nebo Sparta? Sledujte finále extraligy živě na TV Tipsport!

Je to tady! Bitva dvou nejlepších týmů letošního ročníku Tipsport extraligy je v plném proudu! Bílí Tygři Liberec a Sparta Praha bojují o titul mistra Tipsport extraligy a vy si kompletní program můžete vychutnat v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Sport.cz

Bílí Tygři, nebo Sparta? Sledujte finále extraligy živě na TV Tipsport!

Článek

Jak vidí finále největší sázkařská komunita? Po vyrovnaném úvodu v Liberci se série přesunula do Prahy a tentokrát už jsou sázky na celkový triumf o poznání vyrovnanější. V poměru 57:43 sice stále vede v kurzu 1:85:1 Liberec, ale Sparta je za 1,90:1 v těsném závěsu.

Finále jak má být! Bude to vyrovnaná bitva až do konce!

Stejně tak i mezi autory analýz se očekává pořádně napínavý souboj. Liberec má na tiketu například tipér villager, který na první titul Bílých Tygrů vsadil rovných 15 000 Kč a v analýze vysvětluje proč. Liberec totiž našel recept na úspěch ve vyrovnanosti všech útoků, „avšak nejvýraznější se zdá útočné trio tří Michalů – Birner, Bulíř a Řepík, kteří si přenesli famózní formu ze základní části." Dojde si villager pro 24 750 Kč?

Po postupu Sparty přes Plzeň se musel pořádně potěšit tipér s přezdívkou pa1975. Už od konce ledna mu totiž v Tiket aréně odpočívá jeho tiket, na kterém má už sedm správných tipů a zbývá mu jediný. Je to sázka na to, že Sparta v letošním ročníku dopadne celkově lépe než Liberec. Jeho tiket tak nemůže mít lepší vyvrcholení, než právě ve finále. Pokud se týmu kouče Jandače zadaří, dojde si tipér pa1975 po třech měsících čekání pro 13 296 Kč!

Sledujte všechna utkání živě na TV Tipsport!

Všechny přenosy z finále si samozřejmě můžete vychutnat bez zpoždění a ve vysokém rozlišení na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.