Hlavní obsah

Sledujte šlágr Sparta - Plzeň živě a bez zpoždění na TV Tipsport!

Nejvyhecovanější zápas jara je tady! Souboj prvních dvou týmů tabulky se odehraje v neděli od 20:00 na Letné a vy můžete přímý přenos sledovat živě a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Sledujte šlágr Sparta - Plzeň živě a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Čeká nás pořádně vyhecovaný mač. Ostré souboje se dohrávají do konce, tribuny bouří a největší sázkařská komunita žije naplno! Vychutnejte si celý zápas živě na TV Tipsport.

Sparta protáhne domácí neporazitelnost!

Sparta za sebou nemá zrovna jednoduché období, když v lize ztratila body na Slovácku a v Ďolíčku a mezitím ještě dvakrát podlehla Villarrealu. Teď se ale všechno maže! Přes 60 % tipérů totiž v nedělním šlágru věří domácím v kurzu 2,25:1!

Udělá Plzeň důležitý krok k titulu?

To, že v neděli půjde o pořádně vyhecovanou bitvu, napovídají i sázky na remízu. Pouhá dvě procenta sázejících totiž v kurzu 3,30:1 věří, že by si jeden z týmů neodnesl tři body. Viktoriány má na tiketu necelých 40 % tipérů a v analýze je podporuje i tipér Vados2, který sází na to, že Plzeň dá gól. „Sparta v posledních čtyřech ligových utkáních obdržela branku. Plzeň je druhý nejlépe skórující tým v lize. Domácím téměř celá základní obrana nehraje. Pro mě jasná volba, Plzeň skóruje!"

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.