Hlavní obsah

To byla jízda! Tipér Legran888 si vystřelil úžasnou výhru 792 744 Kč!

Legran888 si před víkendem připravil hodně povedený dárek, když trefil hned 17 zápasů a raduje se téměř z 800 tisíc korun!

Foto: Sport.cz

To byla jízda! Tipér Legran888 si vystřelil úžasnou výhru 792 744 Kč!

Článek

Ještě před víkendem pořádně rozvířil největší sázkařskou komunity Legran888, který se pochlubil nádhernou trefou, na které zkombinoval tenis, hokej i fotbal. I když s fotbalem se nakonec trápit nemusel. Když už měl totiž na tiketu sedmnáctkrát zelenou fajfku, rozhodl se použít cashout a nečekat na to, jestli se lišky z Leicesteru doma prosadí proti Swansea. Díky svému rozhodnutí tak už mohl Legran 888 nedělní mač sledovat naprosto v pohodě, protože zasloužená výhra 792 744 Kč se už hřála na jeho kontě.

Francesco Totti zachraňoval tikety!

Když ve středu nastoupil v 85. minutě na hřiště druhý nejlepší střelec historie Serie A v zápase s Turínem, hodně sázkařů už muselo mít zlomnou hůl nad výsledkem i tiketem. Turín totiž vedl 2:1 a vypadalo to jednoznačně. Jenže ne nadarmo se římské legendě přezdívá Zlaté dítě. Během tří minut kopl Totti dvakrát do míče a byly z toho dva góly! Velebí ho jak tipér kocikschtein, kterému zachránil 270 850 Kč, tak i Koudaak, který díky němu bral krásných 10 045 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.