Hlavní obsah

Atlético jde na Bayern! Bude se tipér Kracmi díky Němcům radovat z výhry 300 059 Kč?

První semifinálový souboj letošní Ligy mistrů je za námi a pokračujeme další bitvou gigantů! Tentokrát přivítá Atlético Bayern a podle toho, jak vyrovnané jsou kurzy, to bude pořádná bitva.

Foto: Sport.cz

Atlético jde na Bayern! Bude se tipér Kracmi díky Němcům radovat z výhry 300 059 Kč?

Článek

Nejslavnější trofej klubového fotbalu je na dosah. Všem čtyřem posledním týmům už k cestě do Milána zbývá překonat jen jednoho jediného soupeře. Tentokrát Atlético přivítá německou mašinu na góly a určitě není bez zajímavosti, že oba své venkovní mače ve vyřazovací části LM zremizoval Bayern 2:2. I tentokrát visí remíza ve vzduchu, protože na tiketu jí má hned třetina všech tipérů v kurzu 3,10:1.

Vykročí Bayern do finále? Sázkař Kracmi si jde pro 300 059 Kč!

Jakkoli to dnes vypadá na pořádně vyrovnaný souboj, tak sázky na postup z celého dvojzápasu jsou docela jednoznačné. 85 % sázkařů totiž do finále posílá Bayern v kurzu 1,52:1. Je mezi nimi i tipér s přezdívkou Kracmi. Ten je v největší sázkařské komunitě známý tím, že si rád vybírá dlouhodobější tipy na postup týmů, případně výhry v soutěžích. Aktuálně mu v Tiket aréně odpočívá tiket naložený za 2 997 Kč, kde už má šest přesných zásahů a kromě titulů v házené, volejbalu, nebo basketu, má políčeno i na postup Bayernu. Jde si pro výhru 300 059 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.