Hlavní obsah

Tipér TKrejca prožil životní noc! Za vsazenou stovku vyhrál 1 174 170 Kč!

Při vzpomínce na 28. 4. 2016 bude sázkaře s přezdívkou TKrejca ještě dlouho příjemně mrazit. Předvedl totiž nefalšovaný tipérský koncert a díky sedmi přesným zásahům se za jeden večer stal milionářem.

Foto: Sport.cz

Tipér TKrejca prožil životní noc! Za vsazenou stovku vyhrál 1 174 170 Kč!

Článek

Tak o téhle trefě se bude v největší sázkařské komunitě ještě dlouho vyprávět. TKrejca poslal ve středu večer do hry tiket, na kterém měl sedm tipů namixovaných z hokeje, fotbalu a tenisu, přičemž ani jednou nešel s kurzem pod 2,75:1. Na konci jízdy ho čekala výhra 1 174 170 Kč. Jeho životní večer odstartoval tenisový turnaj v Estorilu, kde přesně odhadl počet setů v souboji Edmund – Paire. Hned pár minut potom začalo v Madridu druhé semifinále LM, kde bez rozpaků zahrál tip na přesné skóre 1:0 v kurzu 6,80:1.

Vyplatit, nebo nevyplatit? TKrejca potvrdil, že je hráč!

Následovaly dva zámořské fotbalové tipy na remízu a hodně odvážná sázka na to, že v souboji Tampy Bay Lightning s New Yorkem Islanders dá každý tým víc než tři branky. Pokud mač na TV Tipsport sledoval, musel si ho pořádně vychutnat. Hosté totiž vyhráli 5:3.

Teď přišel podle jeho slov zásadní moment. Vyplatit parádně rozehraný tiket, nebo věřit, že fotbalový Vancouver remizuje a Ryan Kesler dá gól Nashvillu v osmifinálové sérii. Zvolil druhou možnost a sám pak ve fóru zareagoval na množící se podezření z toho, že tiket není pravý: „Žádný fake pánové, jsem normální pracující člověk, dnes lezu po paneláku a dělám hromosvody. Samozřejmě jsem v euforii. Opravdu haluz tiket. Chtěl jsem ho před čtvrtou ráno zrušit před dvěma posledními zápasy. Naštěstí jsem byl hráč :-) Přeji všem ostatním stejné štěstí, jako jsem měl já"

TKrejca se raduje z krásné výhry 1 174 170 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.