Hlavní obsah

Nový hráč na scéně

Nebojte se vyzkoušet něco nového a sáhněte po běžecké obuvi a vybavení značky PEAK. Tato značka je na našem trhu sice novinkou, ale zkušenosti s výrobou sportovní obuvi a oblečení má již přes 20 let. Značka PEAK začínala jako firma zaměřená hlavně na basketbal, v tomto odvětví je tato značka již ostřílený mazák, což dokazují i její partnerství s největší basketbalovou organizací světa FIBA a slavnou zámořskou NBA.

Foto: Sport.cz

Nový hráč na scéně

Článek
Fotogalerie

Tvářemi značky PEAK jsou například několikanásobný šampión NBA a mistr Evropy Tony Parker z týmu San Antonio Spurs, nebo vítěz soutěže ve smečování a trojnásobný nejlepší obránce NBA Dwight Howard. Značka PEAK má více jak 7000 monobrandových obchodů po celém světě. Nyní se značka věnuje i běžecké obuvi a vybavení. Značka PEAK se soustředí na vytváření co nejpohodlnějších a zároveň funkčních produktů. V běžecké obuvi PEAK se díky použitým technologiím, které byly vyvíjeny ve spolupráci s profesionálními atlety a ortopedy, budete cítit jako v bavlnce a zároveň vám pomohou naplnit váš běžecký potenciál.

Skvělým příkladem pohodlných a vysoce funkčních běžeckých bot, jsou například boty PEAK FLYII 3. Tyto boty jsou díky svému velmi kvalitnímu tlumení, které zajišťuje technologie MULTI-CORE, vhodné zejména na tvrdý povrch. Přestože je bota velice pohodlná, drží pevně nohu a neplave. PEAK FLYII 3 jsou vhodné jak pro začínající běžce, tak pro pokročilé.

Značka PEAK nabízí samozřejmě i další běžecké vybavení jako jsou elastické kalhoty různé délky, funkční prádlo, trika, sportovní podprsenky, mikiny a spoustu dalšího.

Kompletní sortiment od firmy PEAK naleznete zde.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.