Hlavní obsah

Jsou tu odvety semifinále Evropské ligy a tipér oukrouhlicky startuje jízdu za výhrou 137 500 Kč!

Blíž k postupu má po minulém týdnu Sevilla a Villarreal. S prvním týmem souhlasí i největší sázkařská komunita, ve druhém případě pak tipéři věří spíš domácímu Liverpoolu.

Foto: Sport.cz

Jsou tu odvety semifinále Evropské ligy a tipér oukrouhlicky startuje jízdu za výhrou 137 500 Kč!

Článek

Dotáhne Jürgen Klopp Liverpool do finále? Po venkovní prohře jsou Reds od postupu dál než Villarreal, ale podle největší sázkařské komunity se dá očekávat, že domácí budou tlačit a zápas nakonec vyhrají. V kurzu 1,78:1 tomu věří přes 80 procent tipérů. Sázkař maxim72 pak ve své analýze připomíná, že Villarreal má ve svém středu druhého nejlepšího střelce celé soutěže Bakamba a zároveň zápasy na Anfield Road se dokážou proměnit v pěknou kanonádu – viz poslední mač s Dortmundem, který skončil 4:3. Sám tak sází na to, že oba týmy dají gól v kurzu 1,98:1

Okrouhlicky startuje jízdu za 137 500 Kč!

Druhý mač má na tiketu mimo jiné i starý známý sázkař okrouhlicky. Ten se v našich článcích objevuje pravidelně. Rád se totiž chlubí svými tipy a nechává své kolegy, aby se jeho tikety inspirovali. Tentokrát dnešním večerem začíná jízdu za výhrou 137 500 Kč, která bude pokračovat o víkendu 28. kolem domácí ligy. Dnes večer má v okrouhlicky v obou zápasech vsazeno, že domácí neprohrají.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.