Hlavní obsah

Jak dopadne MS v hokeji? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

MS v Rusku je v plném proudu! Kdo tentokrát zvedne nad hlavu trofej pro mistra světa? Jak vidí šance našich hokejistů největší sázkařská komunita? Inspirujte se od zkušených tipérů a získejte parádní bonus na vaše sázky.

Foto: Sport.cz

Jak dopadne MS v hokeji? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Jeden z hokejových vrcholů roku je tady! V Rusku probíhá mistrovství světa a největší sázkařská komunita má své favority! Podle bookmakerů i sázkařů je hlavním favoritem na titul Kanada, které v kurzu 2,50:1 věří přes 50 % tipérů. Za javorovými listy se seřadila trojice týmů, kterým dávají sázkaři zhruba stejné šance, ale názor bookmakerů se už liší. Rusku věří zhruba 15 % tipérů v kurzu 4:1, stejná část největší sázkařské komunity pak hraje ve shodném kurzu Suomi a dalších 15 % věří českým hokejistům, které bookmakeři po povedeném startu ocenili na 9:1.

Medaile letos zůstanou v Evropě!

Tipér buciasek ale ve svých analýzách k MS postupně vysvětluje, proč je přesvědčený, že tentokrát budou na stupních vítězů jen evropské týmy. V zámoří se totiž všichni připravují hlavně na zářijový Světový pohár. Na výhru pak tipuje Rusko, další dvě medaile ale nechává otevřené a sám sází na to, že Češi budou do třetího místa, protože jak poznamenává: „Kurz 4 na naše do trojky se zkusit dá a hlavně: Máme komu fandit celé MS. A to není špatné ne?"

Naskočte do speciální soutěže k MS v hokeji!

Během celého šampionátu pak probíhá soutěž s názvem Hokejové Česko-Slovensko, kde jsou ve hře hodně lákavé výhry a podmínky jsou úplně jednoduché. Prostě si stačí vsadit a o vítězi rozhoduje čistá výhra! Ve hře je 750 nadupaných smartphone LTLM V2 a víc než čtvrt miliónu korun na vaše sázky!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.