Hlavní obsah

Fotbalový půst? V žádném případě! Tipér swaayw si vystřelil 147 484 Kč!

Hodně povedený zářez se v úterý povedl tipérovi s přezdívkou swaayw! Kromě dvou mačů MS v hokeji totiž správně natipoval hned šest fotbalových zápasů a bere krásných 147 484 Kč.

Foto: Sport.cz

Fotbalový půst? V žádném případě! Tipér swaayw si vystřelil 147 484 Kč!

Článek

Zatímco největší komunita sázkařů naplno prožívá s českými hokejisty triumfální úvod MS, tipér swaayw se v pondělí zaměřil i na fotbalové mače, které sice byly trochu v ústraní, ale o to sladší pak byla výhra. Z osmi zápasů volil hned sedmkrát tip na „over" a jednou mířil na přesný počet branek.

Na hokejovém MS správně odhadl zápasy Finska s USA a český obrat proti Švédsku, na fotbalových trávnících pak vyrazil hned do pěti různých států. Prokázal famózní přehled a zaslouženě kasíroval krásných 147 484 Kč!

Smolař kanecz: Šediny namísto půlmiliónové výhry

Tak na tohle střídání tipér kanecz hodně dlouho nezapomene. V 89. minutě zápasu Lahti - SJK Seinäjoen naskočil na hřiště Brazilec Euller da Silva Rodrígues, za dvě minuty svým gólem zvýšil na 3:0 pro domácí a šmahem tak rozdupal naděje sázkaře s přezdívkou kanecz na výhru 517 056 Kč. Měl totiž vsazeno, že padnou 1-2 góly. Sám pak v diskuzním fóru přiznal: „Den předtím mi utekly poslední dva zápasy na tiketu, zkusím to dnes do třetice všeho, a pak radši nějaká pauza ať nejsem šedivej."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.