Hlavní obsah

Jak dopadne fotbalová liga? Sledujte živě a bez zpoždění na TV Tipsport!

Poslední kolo letošního ročníku je tady a čeká nás opravdová bitva až do konce! Liberec a Mladá Boleslav se utkají v přímém souboji o třetí místo a vy můžete přímý přenos sledovat živě a bez zpoždění na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Jak dopadne fotbalová liga? Sledujte živě a bez zpoždění na TV Tipsport!

Článek

Kdo skoční ligu na třetím místě a kdo se rozloučí s nejvyšší soutěží? V první české fotbalové lize zbývá rozluštit poslední dva otazníky. V přímém souboji o třetí místo se v sobotu utká Mladá Boleslav s Libercem a největší sázkařská komunita věří právě hostům, když na jejich triumf sází 60 % tipérů v kurzu 3,30:1.

Kdo doprovodí Baník do druhé ligy?Na druhém pólu tabulky se pak rozhodne o tom, kdo doprovodí Baník do druhé ligy. Nejblíž sestupu je Olomouc, v ohrožení je pak Příbram. Středočeši mají náskok dvou bodů a v Jablonci jim tak stačí uhrát remízu. Na tu v kurzu 2,1:1 sází šestnáct procent tipérů. Sigma se bude o záchranu rvát doma, kde je podle sázkařů jasným favoritem, když jí hraje 94 % borců v kurzu 1,50:1.

Sledujte kompletní kolo na TV Tipsport!Stejně jako celý ročník i tentokrát je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat kompletní ligové kolo živě a bez zpoždění! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.