Hlavní obsah

Tipér nohava42 bere 72 112 Kč za dvacku! Tiket zachránil gól pár vteřin před koncem!

Sázkař nohava42 ve středu famózně natipoval končící fotbalové soutěže. Hned dvakrát mu pomohl gól pár vteřin před koncem zápasu. Hodně povedený zářez se v úterý povedl i jeho kolegovi s přezdívkou swaayw.

Foto: Sport.cz

Tipér nohava42 bere 72 112 Kč za dvacku! Tiket zachránil gól pár vteřin před koncem!

Článek

Zatímco největší komunita sázkařů naplno prožívá s českými hokejisty triumfální úvod MS, fotbaloví experti dál sledují i končící ligové sezóny. Králem týdne je sázkař s přezdívkou nohava42. Ten si ve středu s přehledem počíhal na šest fotbalových zápasů, čtyřikrát zamířil do Česka, jednou do Anglie a jednou do Francie.

Hned třikrát si posvítil na remízu a nebál se ani domácí výhry Brna proti Spartě. Zbrojovku poslal ke třem bodům v kurzu 5,2:1 Hyčka v 88. minutě. Pokud si nohava42 myslel, že to nejhorší má za sebou, tak se pořádně mýlil. Když už měl na tiketu pětkrát zelenou fajfku, poslal ho k parádní výhře 72 112 korun za 20 Kč až Christian Benteke, který srovnal proti Chelsea v 92. minutě!

Mix hokeje s fotbalem vydělal 147 484 Kč!

Tipér swaayw se v pondělí zaměřil i na fotbalové mače, které sice byly trochu v ústraní, ale o to sladší pak byla výhra. Z osmi zápasů volil hned sedmkrát tip na „over" a jednou mířil na přesný počet branek. Na hokejovém MS správně odhadl zápasy Finska s USA a český obrat proti Švédsku, na fotbalových trávnících pak vyrazil hned do pěti různých států. Prokázal famózní přehled a zaslouženě kasíroval krásných 147 484 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.