Hlavní obsah

Je tady finále Evropské ligy! Tipér Rady0013 si jde pro výhru 86 400 Kč!

První letošní vrchol evropského klubového fotbalu je tady! Sevilla se potká s Liverpoolem ve finále Evropské ligy a největší komunita sázkařů má o favoritech jasno! Získají Španělé hattrick, anebo se budou radovat Reds?

Foto: Sport.cz

Je tady finále Evropské ligy! Tipér Rady0013 si jde pro výhru 86 400 Kč!

Článek

FC Sevilla je nevídaný úkaz v evropském fotbale. Dvakrát za poslední dva roky se jí podařilo vyhrát Evropskou ligu a letos je opět ve finále. Tentokrát proti Španělům stojí Liverpool, který je už pořádně lačný po velké trofeji. Reds jsou také jasným favoritem největší komunity sázkařů, když na ně míří přes 75 % tipů v kurzu 2,36:1. Na obhájce sází 10 % tipérů v kurzu 3,20:1.

Tipér Rady0013 tuší opatrný zápas a jde si pro 86 400 Kč!

Na tiketu má finále hned několikrát sázkař Rady0013. Mimo jiné naložil 40 000 Kč na to, že padne 0-4 gólů. Pokud mu jeho tip vyjde a oba soupeři se moc nerozstřílí, dojde si pro krásných 86 400 Kč! Jak ale v analýze poznamenává jeho kolega GigiRiva, Sevilla i Liverpool jsou hodně ofenzivní celky, které už v předchozích kolech nasypaly svým soupeřům pořádné nadílky, takže finále bude na góly hodně bohaté.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.