Hlavní obsah

Tipér swaayw vyhrál 147 484 Kč díky obratu ČR! Prohlédněte si nejlepší tikety MS!

Hodně lukrativní gól Tomáše Zohorny, povedený obrat Čechů se Švédskem i prohra Kanady po třech letech. Jak vypadaly nejzajímavější tikety letošního MS?

Foto: Sport.cz

Tipér swaayw vyhrál 147 484 Kč díky obratu ČR! Prohlédněte si nejlepší tikety MS!

Článek

Během celého MS byly v největší komunitě sázkařů hodně populární sázky na střelce gólů. Celý průběh základních skupin tlačili tipéři ke gólu Richarda Jarůška, který jim ale radost neudělal. Naopak se proti Švýcarsku prosadila čtvrtá lajna a jmenovitě Tomáš Zohorna. Jako hodně zkušený „Zohornolog" se ukázal tipér s přezdívkou JOHNNT, který mu věřil za 8000 Kč. Po parádní trefě českého útočníka se radoval z krásných 72 000 Kč!

Krásnou trefu pak hned na startu šampionátu vysekl sázkař swaayw. Ten měl na tiketu vedle sedmi fotbalových mačů i dvě sázky na počet gólů v zápasech Finska s USA a Švédska s Českem. Právě čtyřgólový obrat českého týmu přihrál tipérovi s přezdívkou swaayw výhru 147 484 Kč.

Král smolařů MS má jméno Verganys

Na závěr ještě jeden královský smolař. Má přezdívku Verganys a mač Kanady s Finskem v základních skupinách si bude ještě dlouho pamatovat. Za tisícovku totiž poslal do hry tiket, kde měl hned 25 zápasů. Nebál se kombinovat hokej, fotbal i tenis a jeho cesta trvala tři dny. Na jejím konci bylo 24 správných tipů a zápas Kanady s Finskem. Kanady, která od čtvrtfinále 2014 nepoznala na MS v hokeji porážku. Až v posledním zápase základních skupin jí zničili Finové (4:0) a rozdupali tak skvostně rozjetou cestu za výhrou 174 610 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.