Hlavní obsah

Získejte u Tipsportu dres české fotbalové reprezentace a 150 Kč zdarma

Fanděte na letošním Euru českým hráčům v oficiálních dresech naší reprezentace. Připravili jsme pro vás speciální akci, ve které na vás čeká 2000 reprezentačních dresů. K tomu získáte 150 Kč zdarma na první sázky a bonus až 50 000 Kč!

Foto: Sport.cz

Získejte u Tipsportu dres české fotbalové reprezentace a 150 Kč zdarma

Článek

Získat krásný reprezentační dres není složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Sázkaři věří domácím, sází ale i na Slováky

Jak vidí Euro na svých tiketech největší komunita sázkařů? Největší část přihrává titul Německu, kterému v kurzu 4,30:1 věří přes 32 % tipérů. Následuje favorit bookmakerů, domácí Francie, kterou s kurzem 4:1 hraje 19 % sázkařů.

Kromě favoritů se ale objevují i tipy na papírové outsidery. Ať už je to sázkař maroo, který poslal do hry triumf Slovenska a jde si odvážně pro výhru 40 950 Kč, anebo jeho kolega sanny66, který na letošním příkladu Leicesteru ve své analýze připomíná, že radovat se může klidně i Polsko!

Získejte svůj repre dres!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.