Hlavní obsah

Vsaďte si na Euro a získejte 150 Kč zdarma a bonus 50 000 Kč!

Fotbalový svátek roku je v plném proudu! Vsaďte si na Euro ve Francii u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma a našlápnutý vstupní bonus až 50 000 Kč. Teď na vás navíc čeká i český reprezentační dres.

Foto: Sport.cz

Tipsport

Článek

Jak vidí Euro na svých tiketech největší komunita sázkařů? Největší část přihrává titul Německu, kterému v kurzu 4,1:1 věří na 40 % tipérů. Následuje domácí Francie s patnácti procenty tipů s kurzem 4:1. Důvěře deseti procent se pak těší černý kůň turnaje z Belgie s kurzem 5,3:1 a spolu s ní i Portugalci v kurzu 5,9:1.

Budou se radovat Italové?

Sázkař kunderak1 začíná pomalu získávat na vážnosti, když před startem turnaje ve své analýze napsal: „Všichni víme, čeho jsou Italové schopní, na tyhle turnaje přijíždějí vždy velmi dobře připravení, a i když v posledních letech není italský národní tým zrovna špice světa, nezapomínejme na jejich historické úspěchy"

Oblečte se do reprezentačního dresu

Navíc máte šanci u Tipsportu získat krásný reprezentační dres! Není to vůbec složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Získejte dres i 150 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.