Hlavní obsah

První řežba o finále je tu! Přihraje si tipér Nick07 výhru 82 500 Kč?

Jak vidí sázkaři bitvu Portugalska s Walesem? Kdo dotáhne svou překvapivou jízdu až do finále? Vsaďte si na Euro u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma. Teď na vás navíc čeká i český reprezentační dres.

Foto: Sport.cz

První řežba o finále je tu! Přihraje si tipér Nick07 výhru 82 500 Kč?

Článek

Ještě dvě remízy dělí Portugalce od titulu mistrů Evropy! Mezi fandy se to množí vtípky na turnajovou cestu Portugalska, jenže to svěřencům kouče Santose vůbec nemusí vadit. Jsou totiž v semifinále Eura a proti Walesu nejsou podle největší komunity sázkařů rozhodně žádným velkým outsiderem. Na Ronalda a spol. míří 32 % všech tipů v kurzu 2,17:1. Překvapení turnaje, Wales, posílá do finále dalších 42 % tipérů v kurzu 4:1.

Góly padat budou!

Ve čtvrtfinále se ani jednou nestalo, že by každý z týmu v zápase nedal gól. Tomu teď věří borec s přezdívkou Nick07, který má gól na obou stranách na svém tiketu a jde ti pro výhru 82 500 Kč.

Oblečte se do reprezentačního dresu

U Tipsportu máte aktuálně možnost získat krásný reprezentační dres! Není to vůbec složité. Stačí splnit jen tři jednoduché kroky. Založíte si účet u Tipsportu, vložíte na něj alespoň 500 Kč a do konce fotbalového Eura si vsadíte alespoň za 500 Kč v minimálním kurzu 2:1. Nepropásněte tuto šanci a vyzvedněte si oficiální dres českého týmu u Tipsportu.

Získejte dres i 150 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a oblečte si krásný repre dres! Navíc získáte zcela zdarma 150 Kč na své první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.