Hlavní obsah

Třikrát přesné skóre a výhra 65 222 Kč! Jak vypadají nejlepší tikety Eura?

Aktualizováno

Euro 2016 je minulostí a je čas podívat se na ty nejpovedenější tikety, které se v největší komunitě sázkařů během turnaje objevily. Nechybí tři přesné výsledky na jednom tiketu, parádní odhad anglického konce i několik pořádně naložených tref!

Foto: Sport.cz

Třikrát přesné skóre a výhra 65 222 Kč! Jak vypadají nejlepší tikety Eura?

Článek

Začneme rovnou králem celého Eura. Tím je naprosto jednoznačně tipér s přezdívkou 98997201. Ten hned v prvním týdnu naložil na svůj tiket tři přesné tipy a za dvacetikorunu mohl sledovat, jak kompletní skupina C i zápas Anglie s Walesem probíhá přesně podle jeho plánu. Ani jednou nemířil vedle a došel si pro úžasných 65 222 Kč!

Překvapení Islandu a pořádná nálož proti Čechům

Tým Anglie byl hlavní hvězdou i dalšího povedeného tiketu. Má ho na svědomí tipér blackmamba12, a když ho po čtvrtfinále Anglie – Island poslal do diskuzního fóra, gratulace se mu jenom hrnuly. Sám to pak komentoval lakonicky: „Na rovinu, vyšla mi už předtím Itálie se Španělskem a tohle jsem pak dával při diplomaticu na zahradě". A co to bylo? V zápase, kde Island vyhrál 2:1, vsadil na to, že Wayne Rooney dá gól a vikingové souboj vyhrají. Za kurzu 100:1 se radoval z krásných 60 000 Kč!

Sborové ufff se pak v největší komunitou sázkařů neslo po prvním vystoupení českých fotbalistů. Těm totiž věřilo jenom pár procent tipérů a většina tiketů nesla výhru Španělů. Gólem až v 87. minutě tak museli Piqué a spol. pořádně pocuchat nervy sázkařům. Byl mezi nimi i Schabes, který na obhájce titulu naložil monstrózních 100 000 Kč. Všechno ale dobře dopadlo a Schabes se radoval z 239 800 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.