Hlavní obsah

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Startuje jarní část nejvyšší české ligy a TV Tipsport vám opět jako jediná sportovní televize přináší kompletní porci všech zápasů. Vsaďte si a vychutnejte si přímé přenosy z ligových trávníků.

Foto: Sport.cz

Sledujte pouze na TV Tipsport kompletní 1. českou fotbalovou ligu bez zpoždění!

Článek

Plzeň, nebo Sparta? Už tradiční rébus na startu ligy řeší i největší komunita sázkařů. Tentokrát je mírným favoritem Sparta, kterou na tiketech hraje v kurzu 1,90:1 přes 50 % tipérů. Přes 40 % pak sází na triumf Viktorie v kurzu 2,50:1.

Dojde si Karviná rovnou pro titul?I když si zbývajících dvanáct týmů mezi sebe rozdělí jen necelých deset procent důvěry sázkařů, najdou se v Tiket aréně hodně zajímavé tipy. Je to především Rado9LH, který naložil na svůj tiket 2702 korun a mimo jiné hraje i ligový triumf Karviné v kurzu 1000:1. Dojde si pro úžasných 5 410 405 Kč? No a jeho kolega Danqer11 v analýze, která má nadpis „Pohádka jako Leicester", vysvětluje, proč sází na titul Zlína v kurzu 800:1

Sledujte ligu na TV Tipsport!Stejně jako na podzim i tentokrát je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.