Hlavní obsah

Přímé přenosy všech zápasů 1. české ligy zdarma a bez zpoždění? Letos pouze na TV Tipsport

Nový ročník nejvyšší fotbalové ligy je v plném proudu. Jedinou televizí, která letos nabídne všechny ligové zápasy a navíc bez zpoždění, je internetová TV Tipsport. Pro aktivní sázkaře Tipsportu jsou všechny přenosy této televize zdarma.

Foto: Sport.cz

Přímé přenosy všech zápasů 1. české ligy zdarma a bez zpoždění? Letos pouze na TV Tipsport

Článek

A jak je to s nabídkou ostatních televizních stanic? Ty nejatraktivnější duely každého kola budou k vidění na placeném kanálu O2 TV. Pokud budete chtít vidět Spartu proti Plzni nebo derby Sparta - Slavia, budete si muset za sledování zaplatit. Sportovní kanál ČT sport přinese z každého kola pouze omezený počet přímých přenosů a ty největší trháky mezi nimi nebudou.

Zdarma a živě? Jen na TV Tipsport!

Některé internetové sportovní portály sice vysílají kompletní porci ligových zápasů, jejich přenosy jsou ale o minutu a půl zpožděné a navíc si za ně musíte zaplatit. Tedy nic pro opravdového sportovního fanouška, který si chce zápas svého oblíbeného týmu pořádně vychutnat.

Sledujte všechny zápasy nejvyšší fotbalové soutěže online a skutečně „živě" bez zpoždění na TV Tipsport. Založte si ZDE účet u Tipsportu a k registraci dostanete úplně zdarma 150 Kč na první sázky a vstupní bonus až 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.