Hlavní obsah

Sázkař Kudrna bere 154 000 Kč díky českému tenisovému triumfu!

Nejsledovanější sportovní akce roku je tady a borci v největší sázkařské komunitě se už po prvních pár dnech předvedli v parádní formě. Úžasné výhry se urodily na tenisových kurtech, ale nezaháleli ani experti z jiných sportů.

Foto: Sport.cz

Sázkař Kudrna bere 154 000 Kč díky českému tenisovému triumfu!

Článek

První soutěžní víkend ozdobil v tenisovém turnaji nádhernou trefou tipér s přezdívkou Kudrna. Ten si posvítil na první zápasy Petry Kvitové a Báry Strýcové a na jejich výhru naložil rovných 100 000 Kč. České hvězdy ho nezklamaly a do nového týdne tak sázkař Kudrna vstoupil bohatší o 154 000 Kč! Báru Strýcovou pak podpořil i tipér cajko, kterému česká tenistka vystřelila 134 000 Kč.

Plážová smeč za 117 000 Kč a tenisové překvapení za 55 500 korun!

Na pláži Copacabana pak úřadoval tipér THW, který poslal do hry monstrózní vklad 100 000 Kč a jak je jeho zvykem, počkal si na jednoznačné favority. Tentokrát je našel v turnaji plážových volejbalistů, ke kterým přidal ještě jeden házenkářský a jeden volejbalový mač. Ani jednou nemířil vedle a došel si pro 117 000 Kč!

Na závěr jsme si nechali jednu tenisovou lahůdku, kterou předvedl tipér rosolluk. V prvním kole ženského turnaje si počkal na překvapení, které obstarala Saisai Zheng, když v kurzu 11,1:1 vyřadila světovou pětku Agnieszku Radwanskou. Tipér rosolluk si tak došel pro krásných 55 500 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.