Hlavní obsah

Vsaďte si v Tipsportu na medaile českých sportovců!

Jak vidí největší komunita sázkařů šance českých sportovců? Na koho tipéři nejvíc sází a komu na tiketech přihrávají cenný kov? Ve svém článku největší naděje představil tipér s přezdívkou villager.

Foto: Sport.cz

Vsaďte si v Tipsportu na medaile českých sportovců!

Článek

Po triumfu Lukáše Krpálka, stříbru Josefa Dostála a pěti bronzových zářezech Jiřího Prskavce, Petry Kvitové, Ondřeje Synka, ženského a smíšeného deblu nám pořád zbývá několik žhavých želízek v ohni.

1. Jaroslav Kulhavý – cyklistika – cross countryDalším z top favoritů na medaili je cyklista jezdící na horském kole Jaroslav Kulhavý. Ten bude obhajovat londýnské zlato. Jaroslav má jeden primát, kterým se může pochlubit pouze on. Stal se historicky prvním cross country cyklistou, který vyhrál ve své disciplíně vše, co se dalo. O co přesně šlo? Juniorský mistr Evropy a světa z roku 2003, bronzový medailista z MS 2007 do 23 let, dvojnásobný mistr Evropy 2010 a 2011, vicemistr světa 2010, mistr světa 2011 a olympijský vítěz z roku 2012. Do boje vyjede v kurzu 6,50:1 na zlato.

2. Zuzana Hejnová – atletika – 400 m překážkyDalší adeptkou je nejlepší česká sportovkyně za rok 2015 a 2013 Zuzana Hejnová. Liberecká rodačka v Londýně brala bronz. Za tu dobu však vylétla nahoru a v současnosti patří ke královnám této disciplíny. Vždyť na posledních dvou MS brala pokaždé zlatou medaili. Zuzanu ale bohužel provázejí zdravotní trable, v posledním případě měla problémy s achilovkou. V současnosti by však mělo být vše v pořádku a Hejnová tak bude usilovat o své první zlato.

3. Barbora Špotáková – atletika – oštěpMnoho lidí o výkonech české šampiónky pochybuje a myslí si, že to nejlepší má za sebou. Tato disciplína je ale krajně nevyzpytatelná a uvědomme si, co už v oštěpu dokázala. Výkon 72,28 m drží bezmála 8 let a jako první žena přehodila 72metrovou hranici. Zřejmě půjde o její poslední hry, takže o motivaci má postaráno. Další útok na světový rekord to jistě nebude, avšak rodačka z Jablonce nad Nisou má šanci cennou medaili urvat.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.