Hlavní obsah

Česká reprezentace začíná kvalifikaci a tipér andy1971 si jde pro 75 297 Kč!

Česká reprezentace začíná svou cestu na MS 2018 v Moskvě a největší komunita sázkařů věští týmu kouče Jarolíma úspěšný start kvalifikace. Podívejte se na nejpovedenější tipy k prvním reprezentačním zápasům po EURU.

Foto: Sport.cz

Česká reprezentace začíná kvalifikaci a tipér andy1971 si jde pro 75 297 Kč!

Článek

Nový kouč, nová sezóna, nová výzva pro český národní tým. Družina kouče Jarolíma se připravuje na kvalifikaci o MS 2018, kterou odstartuje 4. září v Mladé Boleslavi proti Severnímu Irsku. Domácí jsou podle největší komunity sázkařů jasnými favority, když jejich triumfu věří v kurzu 1,76:1 přes 85 % tipérů. Výhru Severního Irska hraje za 4,95:1 pouhých osm procent sázkařů.

Moc gólů nepadne, ale nový český tým se bude radovat

Jak ve své analýze píše tipér zahrady, moc gólů v neděli neuvidíme. „Nečekám v tomto zápase mnoho gólů, tipuju dva, maximálně tři. Severní Irsko se bude prezentovat podobnou hrou jako na uplynulém euru. Mnoho šancí za zápas mít nebudou a zahrozí spíše z náhodných akcí."

Trochu jinou taktiku pak na svém tiketu zvolil tipér s přezdívkou andy1971. Ten věří tomu, že gól dá každý tým a jde si pro krásnou výhru 75 297 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.