Hlavní obsah

Vyhrajte Harley-Davidson Street 750! Na Jack Daniel’s presents Burgerfest 2016

Chcete si odvézt Harley-Davidson Street 750 a užít si ve velkém stylu? Pak vyrazte na Jack Daniel’s presents Burgerfest, který se koná 10. – 11. září v Praze na Výstavišti, kde můžete tento ikonický stroj vyhrát! Přijďte si vykopnout svýho Haryka.

Foto: Sport.cz

Soutěž Vykopni si svýho Haryka

Článek

Burgerfest 2016 není jen o burgerech, ale hlavně o skvělé zábavě pro celou rodinu, koncertech i silných strojích. Partnerem akce je totiž i Harley-Davidson a návštěvníci mají šanci vyhrát motocykl Harley-Davidson Sreet 750. Ve speciální soutěži, pojmenované Vykopni si svýho Haryka, se stačí trefit míčem amerického fotbalu do brány. Ten, komu se to povede jako prvnímu, se stává novým majitelem tohoto ikonického stroje.

Tento originální festival zároveň prakticky navazuje na Prague Harley Days, které se v areálu holešovického Výstaviště konaly o týden dříve, tedy 2. – 4. září. Ani návštěvníci Burgerfestu, tak nebudou ochuzeni o motocykly Harley-Davidson. Budou mít možnost zhlédnout výstavu více jak 100 exponátů, od těch nejstarších až po stroje aktuální modelové řady.

Burgerfest je koncipován jako akce pro celou rodinu. Kdo dorazí i s dětmi, může navštívit family zónu, která je připravená ve spolupráci s hračkářskou firmou Mattel a je určená speciálně dětem. Návštěvníci se dále mohou těšit na bezpečnostní osvětu v rámci Besip zóny, kde si zopakují zásady silničního provozu. Nebude chybět ani trenažér nárazu nebo simulátor otočení vozidla. Tyto aktivity děti určitě zabaví a dospělým připomenou, jak se chovat v silničním provozu.

Vstupenky na již 5. ročník Burgerfestu lze zakoupit zde.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.