Hlavní obsah

Je tady Tipcup! Naskočte do Mistrovství Česko-Slovenska v sázení o 2 000 000 Kč!

Po roce je tady opět oblíbená soutěž největší sázkařské komunity. Našlapaná dotace dva milióny korun a z toho půl miliónu pro vítěze, to je Mistrovství Česko-Slovenska v sázení! Naskočte do kvalifikace, která potrvá do 18. září. Se stokorunovým denním limitem vkladů rozhoduje o úspěchu výhradně sázkařská forma.

Foto: Sport.cz

Je tady Tipcup! Naskočte do Mistrovství Česko-Slovenska v sázení o 2 000 000 Kč!

Článek

Dva milióny korun! To je celková dotace, kterou jsme napumpovali do mezinárodní soutěže o nejlepšího sázkaře v Česku a na Slovensku. K účasti v prestižním turnaji stačí jediné: Být registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku nebo u sázkové kanceláře Chance.

Souboje na férovku a půl mega pro vítěze!Mistrovství začíná dvoutýdenní kvalifikací, v níž hrají všichni sázející proti sobě. Nejlepších 8192 borců postoupí do hlavního turnaje, který odstartuje 19. září. Ve vyřazovací části soutěž pokračuje „tenisovým pavoukem". Každý sázkař dostane soupeře, se kterým týden zápolí. Lepší z dvojice postoupí do dalšího kola.

Denní limit vkladů na tiketech zařazených do turnaje činí 100 korun. Může být jakýmkoliv způsobem rozdělen do více tiketů. Se soupeři si to tak můžete rozdat na férovku bez ohledu na váš tipérský rozpočet. I hráč bez větších zkušeností může v elektrizujících duelech zdolat ostřílené tipéry. Právě v tom spočívá kouzlo play off. Neexistuje soupeř, kterého byste nemohli vyřadit.

Naskočte do turnaje a vystřelte si odměnuOdměny jsou lákavé. Vždyť už vítěz kvalifikace získá rovných 100 000 Netů! V hlavní soutěži pak čeká minimálně 500 Netů na každého, kdo se dostane alespoň do pátého kola. Sázkařský mistr se může těšit na půl miliónu!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.