Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Tipsport extraliga je zpátky! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Sport.cz

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Článek

Léto už je pomalu pryč a začíná podzim plný soubojů na ledové ostří ve čtrnácti arénách Tipsport extraligy! Tipéři v největší sázkařské komunitě se před začátkem soutěže soustředí hlavně na šance týmů probojovat se do play off. Do čtvrtfinále posílají Liberec v kurzu 1,06:1, Mladou Boleslav za 1,60:1, anebo například Plzeň v kurzu 1,48:1. Až do semifinále pak posílá PSG Zlín tipér kalypsoo. Jak píše ve své analýze: „Zlín jako jeden z mála klubů opravdu posílil a více se do přestupů opřela snad jen Kometa. Hlavně příchod elitního beka Miroslava Blaťáka, který svou dominanci na ledě potvrzuje už v přípravných zápasech je velká pomoc."

Rovnou na celkový triumf pak posílá třinecké Oceláře na svém tiketu sázkař s přezdívkou 235218, který si jde pro parádní výhru 382 012 Kč!

Sledujte kompletní program prvního kola živě a v plném rozlišení!

Obhájí Liberec titul? Naplní Kometa velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

V úvodním kole Tipsport extraligy můžete na TV Tipsport sledovat tato utkání:

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.