Hlavní obsah

Tipér totengraber88 míří v Lize mistrů za parádní výhrou 112 700 Kč!

Je tady druhý den Ligy mistrů! Juve přivítá FC Sevillu, do hry naskočí Leicester nebo Real. Jak vidí středeční mače největší komunita sázkařů? Podívejte se na povedené tikety!

Foto: Sport.cz

Tipér totengraber88 míří v Lize mistrů za parádní výhrou 112 700 Kč!

Článek

Po včerejší parádní podívané nás čeká druhý večer toho nejlepšího klubového fotbalu! Sázkaři věří sledovanému Leicesteru proti Bruggám. 54 % tipů míří na lišky v kurzu 2,50:1. Do boje jde i Real Madrid proti Sportingu a podle tipérů tady půjde o jasnou záležitost, když přes 99 % tiketů jde na bílý balet v kurzu 1,21:1.

Ani jeden z dnešních taháků ale na tiket neposlal tipér s přezdívkou totengraber88. Ten totiž do Tiket arény naložil tip na to, že si Lyon doma poradí s Dynamem Záhřeb. K dnešní Lize mistrů ještě namixoval zápasy hokejového Světového poháru a zítřejší Evropskou ligu a jde si pro parádní výhru 112 700 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.